Меню
Количка

Четки за зъби

Марка: Colgate Код: ee89b
За цялостно почистване на устната кухина и премахване на бактериите. власинки съдържащи активен въглен...
4.70лв 5.20лв
Марка: Oral-B Код: b548c
Екстра мека четка за зъби с батерия, която с помощта на вибрациите четката осигурява цялостна хигиена на устната кухина за перфектно чисти, бели и здрави зъби.Някои храни и напитки могат да доведат до петна по зъбите Ви. Четка за зъби на батерия на Орал Б, вибрира и почиства повърхностни петна върху..
11.20лв 12.40лв
Марка: Parodontax Код: 628ba
Parodontax Classic представлява паста за зъби, която клинично доказано помага да спре и да предотврати кървенето на венците. Формулата на продукта е специално разработена да отстранява механично причината за кървене на венците, като премахва натрупването на бактерии по линията на венеца, което ..
7.80лв 8.70лв
Марка: Sensodyne Код: bf0fe
ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ СЕНСОДИН СЕНЗИТИВИТИ & ГЪМ СОФТДобрата орална хигиена е особено важна за хората с чувствителни зъби и венци. По този начин се избягва натрупването на плака и бактерии и се свежда до минимум по-нататъшното изтъняване на определени зони от емайла при прекомерно силен натиск с четката..
4.50лв 5.00лв
Марка: Trisa Код: 5ea60
Четка за зъби TRISA Cool and Fresh с изцяло заоблени влакна и уред за почистване на език – в комбинация отстраняват ефективно плаката и осигуряват траен и свеж дъх.M Medium..
4.50лв 5.00лв
Марка: Trisa Код: 7b328
Ефикасно отстранява наличните замърсявания по зъбите и междузъбните пространства.Подвижната глава оптимално регулира и предпазва от прекален натиск.Уникалната форма на четката почиства венците и зъбите, без да засяга емайла.Цветният контур е предназначен за максимално освежаване на устната кухина и ..
3.80лв 4.20лв
Марка: Trisa Код: b432f
За здрави и блестящо бели зъби.Избелващите влакна в комбинация с уникалното подреждане на снопчетата, спомагат за отстраняването на обезцветяването на зъбите, включително и на трудно достъпните места.Осигурява изключителна профилактика срещу образуването на кариес.С помощта на компактната глава на ч..
6.40лв 7.10лв
Марка: Trisa Код: eea02
Иновативен продукт за нежна грижа за хигиена на зъбите. Идеално облите връхчета на влакната на компактната глава на четката позволяват цялостно почистване на зъбите, особено на труднодостъпни места.S - Senstiive..
6.40лв 7.10лв
Показване на 1 до 10 от 10 (1 Страници)
Използвайки този сайт, вие се съгласявате с използването на "бисквитки" Научете повече