Меню
Количка

Паста за зъби

Aquafresh All In One Extra Fresh Паста за зъби 75 мл
-12 %
Марка: Aquafresh Код: e059c
Aquafresh All in One Protection паста за зъби е специално създадена, за да осигури дълготрайна цялостна грижа и защита за вашата уста. С 24-часова защита от захарите, осигурена от флуорида, тя изгражда защитен слой, който предпазва зъбите от атаките на киселините от захарите през целия ден, като по ..
2.30лв 2.60лв
Aquafresh All in One Protection Original паста за зъби 75 мл
-12 %
Марка: Aquafresh Код: 57245
AquaFresh All in One Protection Original Toothpaste е висококачествена паста за зъби, която осигурява цялостна защита на устната кухина и нежно избелване и полиране на зъбите. Иновативната формула изпълнява 8 основни функции за поддържането на здрава, красива и бляскава усмивка - почиства натрупалат..
2.30лв 2.60лв
Aquafresh All in One Protection Whitening Паста за зъби за цялостна защита и нежно избелване 75 мл
-12 %
Марка: Aquafresh Код: 504ae
AquaFresh All in One Protection Whitening Toothpaste е страхотна паста за зъби, която осигурява цялостна защита на устната кухина и нежно избелване и полиране на зъбите. Иновативната технология изпълнява 8 основни функции за поддържането на здрава, красива и бляскава усмивка - почиства натрупалата с..
2.30лв 2.60лв
Марка: Aquafresh Код: 34ea4
Aquafresh Intense Clean Lasting Fresh е дълбоко почистваща паста за зъби, съдържаща флуорид, която благодарение на 5 пъти по-малки полиращите си кристали, осигурява изключително почистване и до 8 пъти по-трайно усещане за свежест. AquaFresh Intense Clean Lasting Fresh навлиза в трудно достъпните мес..
3.20лв 3.50лв
Марка: Aquafresh Код: cfae8
Продуктът на марката Aquafresh възстановява блясъка и естествената белота на усмивката. Висококачествената избелваща паста за зъби защитава емайла, спомага за ефективното отстраняване на плаката и петната от зъбите. Деликатната ѝ текстура се нанася лесно, микро частиците в нея, разтварят полепналите..
4.00лв 4.40лв
Марка: Aquafresh Код: 94ff7
Продуктът на марката AquaFresh възстановява естествената белота и блясъка на усмивката. Висококачествената избелваща паста за зъби защитава емайла, спомага за ефективното отстраняване на плаката и петната от зъбите. Тя осигурява 3 пъти по-добри резултати от обикновените пасти. Деликатната ѝ текстура..
4.00лв 4.40лв
Aquafresh Triple Protection Fresh & Minty паста за Зъби 50 мл
-13 %
Марка: Aquafresh Код: fe458
AquaFresh Triple Protection Fresh & Minty е свежа семейна паста за зъби с тройна защита, съдържаща флуорид, която предпазва от появата на кариеси като елиминира захарните киселини и плаката. Съдържащите се активни минерали в Аквафреш Тройна защита се абсорбират в зъбите, като спомагат за тяхното..
1.40лв 1.60лв
Aquafresh Triple Protection Mild & Minty Паста за зъби с тройна защита
-13 %
Марка: Aquafresh Код: bf5c4
Продуктът на марката Aquafresh е със страхотен ментов вкус. Нейната формула за тройна защита снабдява емайла с флуорид, което помага за поддържане на чисти зъби, здрави венци и свеж дъх. Флуоридът предоставя защита срещу захарите, като създава щит, който предпазва повърхността на зъбите от атаките н..
1.40лв 1.60лв
Arm & Hammer Advanced White Extreme Избелваща паста за зъби 75 мл
-10 %
Марка: Arm & Hammer Код: e1566
Arm & Hammer Advanced White Extreme Baking Soda Toothpaste - for the Exceptional Deep Clean е висококачествена избелваща паста за зъби, която перфектно почиства повърхностните петна и дълбокото оцветяване. Съдържащите се микрополиращи вещества възвръщат естествената белота с до 3 тона при четкан..
4.30лв 4.80лв
Arm & Hammer Enamel Repair Паста за зъби за възстановяване на емайла 75 мл
-10 %
Марка: Arm & Hammer Код: dc90c
Arm & Hammer Enamel Repair Toothpaste е висококачествена паста за зъби за възстановяване на емайла, която е обогатена с кокосово масло и осигурява ефективна заздравяваща грижа за зъбите, емайла и цялостната Ви бляскава усмивка. Разработената формула възстановява повърхността на емайла само след ..
6.00лв 6.70лв
Astera Icer Cleaning паста за зъби против лош дъх Мента 75мл
-12 %
Марка: Astera Код: e6a01
Иновативен комплекс от съставки,които неутрализират неприятните миризми в устата.Гелът с микрогранули почиства до блясък и възпира отлагането на налепи от бактерии...
2.20лв 2.50лв
Bilka Dent Clean & White Expert Паста за зъби с почистващо и избелващо действие 75 мл
-12 %
Марка: Bilka Код: 604b8
Bilka Dent Clean & White Toothpaste with Cleaning and Whitening Action е висококачествена избелваща паста за зъби, която възвръща естествената им белота и отстранява оцветяванията и петната по емайла. Новата формула отлично почиства замърсяванията, бактериите и плаката от зъбите, без да уврежда ..
3.00лв 3.40лв
Показване на 1 до 12 от 76 (7 Страници)
Използвайки този сайт, вие се съгласявате с използването на "бисквитки" Научете повече