Меню
Количка

Детска паста за зъби

Марка: Admiranda Код: 6dd37
Детската паста зъби е специално разработена от специалистите на "Admiranda" с нежно почистваща формула. Обогатена е с витамин C, който притежава противовъзпалителни свойства. Другата активна съставка е флуоридът, който заздравява зъбите, подсилва зъбния емайл и предпазва от образуването на кариеси.Д..
4.70лв
Марка: Aquafresh Код: 6c374
Aquafresh Avdance Kids е висококачествена паста за зъби, предназначена за деца на възраст от 9 до 12 години. Формулата е деликатна и почиства отлично замърсяванията. Предотвратява задържането на остатъци храна в пространството между зъбите и освежава устната кухина. Укрепва емайла, защитава от поява..
4.10лв
Марка: Aquafresh Код: 93229
Паста за зъби за деца от 3 до 5 години- Аквафреш / Aquafresh Little Teeth.Пастата за зъби Aquafresh Little Teeth („Малки зъбки”) е специално разработена за деца между 3 и 5 години. Тройната защита на пастата предоставя нежна грижа и защита от кариес за млечните зъби, за да подпомогне постоянните зъб..
4.40лв
Марка: Aquafresh Код: dbb88
Паста за зъби Aquafresh Milk Teeth е специално разработена за деца между 0 и 2 години, предоставя нежна грижа и защита от кариес за млечните зъбки, за да подпомогне постоянните зъби да поникнат здрави и силни.ПАСТА ЗА ЗЪБИ С ФЛУОРИД. ВИНАГИ СЛЕДВАЙТЕ УКАЗАНИЯТА ЗА УПОТРЕБА.Указание за употреба:Мийте..
4.40лв
Марка: Aquafresh Код: 949ce
AQUAFRESH® My Big Teeth е нежна, пенеща се паста за зъби, специално разработена за деца над 6 години.Тя включва защита срещу захарната киселина, осигурявана от флуорида, която помага за заздравяване на зъбния емайл и предпазва от кариес както млечните, така и постоянните зъби. За пълна защита децата..
4.40лв
Марка: Bilka Код: e6e35
Специалистите от "Bilka" създават хомеопатична детска вода за уста, която е специално създадена за цялостната грижа за млечните и първите постоянни зъби на деца над 6-годишна възраст. Тя нежно реминeрализира зъбите и освежава дъха. Във формулата ѝ е включена стевия, която е натурален продукт с антик..
4.80лв
Марка: Bilka Код: 8ffa5
Миенето на зъбките се превръща в забавна игра, а здравословните навици неусетно се учат лесно и бързо с подходяща паста за зъби за мъничетата. Специалистите от "Bilka" създават детска крем-паста за зъби, която се грижи за предотвратяването на кариеси и действа противовъзпалително на нежните детски в..
3.90лв
Марка: Bilka Код: a22d3
За да се учат как системно и правилно да мият зъбите си и да поддържат устната си хигиена, децата трябва да използват подходяща паста за зъбки. От "Bilka" създават хомеопатична паста за зъби, която се грижи за предотвратяването на кариеси и действа противовъзпалително на нежните детски венци. Формул..
3.90лв
Марка: Colgate Код: 119a4
Пастата за зъби Colgate Smiles Junior отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:ефективно предпазва зъбитеотстранява зъбната плакаНачин на употреба:Нанесете пастата върху четката за зъби и почиствайте зъбите с леки кръгови движения...
4.40лв
Код: 3ed00
Помага в предпазването от образуване на кариес и укрепва по-мекия емайл на младите зъбки. Със забавен аромат, който превръща миенето на зъбите в игра. 0% изкуствени аромати / подсладители / цветове...
4.40лв
Марка: Oral-B Код: ff4b1
В момента Frozen е една от най-популярните детски истории. Всеки продукт с изображения на своите герои със сигурност ще зарадва всяко дете и ще ги насърчи да мият зъбите си. Продуктите с любими герои много улесняват родителите да развият добри навици в своите деца.Здрава уста и силни зъби - разработ..
3.80лв
Марка: Oral-B Код: 4a1e4
Искате децата ви лесно да се научат на здравословни навици?Това е възможно с пастата за зъби на "Oral-B". Тя се бори с "атаките" на киселини, предизвикани от захарите в храните. Премахва ефикасно плаката и бактериите в устната кухина. Формулата съдържа флуорид, който укрепва зъбния емайл и намалява ..
3.80лв
Показване на 1 до 12 от 18 (2 Страници)
Използвайки този сайт, вие се съгласявате с използването на "бисквитки" Научете повече