Меню
Количка

Нокторезачки

Марка: Magnum Код: 33a61
Magnum Professional Quality Ножче за кожички е предназначен за прецизно отстраняване на кожичките около ноктите, специално създаден да им придаде перфектна форма и изряден външен вид. Продуктовата серия Magnum Professional Quality, предлага изделия изработени от висококачествени материали, които са ..
2.20лв 2.50лв
Марка: Magnum Код: 89703
Инструментът за кожички на Magnum е идеалният продукт за грижа за ноктите. Той е с дължина от 15 см и е двустранен за още по-прецизно отстраняване и избутване на кожичките около ноктите. Инструментът е съединен в средата от красива кехлибарена дръжка...
4.60лв 5.10лв
Марка: Magnum Код: 9c75c
MAGNUM е патентована нокторезачка с революционно нова концепция за функционалност и дизайн. Перфектно заточените остриета от неръждаема стомана се въртят на 360 градуса и се фиксират в най-удобната ергономична позиция. Специфичната 3D форма плавно приляга по нокътя и не предизвиква счупвания при изр..
8.30лв 9.20лв
Марка: Magnum Код: d4d97
Нокторезачка на Magnum от серията Magnum Professional. Тя е с дължина 6,5 см и е изработена от неръждаема стомана. Серията e предпочитана от специалисти в областта на професионалната грижа за красотата и здравето на кожата, косата и ноктите, но често продукти от нея избират и клиенти, които се стрем..
4.70лв 5.20лв
Марка: Magnum Код: a5121
Нокторезачка от Inox с дължина 8.5 см на марка Магнум.Всеки продукт с марката MAGNUM преминава през задължителен многостепенен контрол за перфектно качество. Magnum гарантира за материала и изработката на продуктите си.Специални указания:Съхранявайте на място недостъпно до деца...
7.70лв 8.60лв
Марка: Magnum Код: 00a94
Изделията MAGNUM са съчетание на древна традиция с най-модерни технологии. Произведени от първокачествена стомана, прецизно легирана и закалена, те се отличават с безкомпромисно качество. Ние гарантираме за материала и изработката на нашите продукти, съобразно най-високите стандарти на дизайн, функц..
7.10лв 7.90лв
Марка: Magnum Код: 82241
Magnum Feel The Style Нокторезачка за нокти на краката с лупа е предназначена за прецизно изрязване на ноктите, специално създадена да им придаде перфектна форма и изряден външен вид. Продуктовата серия Magnum Feel The Style, предлага изделия, разработени за практични и качествени решения по отношен..
15.40лв 17.10лв
Марка: Magnum Код: 744da
Изделията МАГНУМ съчетават древна традиция с модерни технологии. Произведени са от първокачествена стомана, прецизно легирана и закалена и се отличават с безкомпромисно качество. Притежават гаранция за качество на материала и изработката съобразно най-високите стандарти на дизайн, функционалност и и..
11.00лв 12.20лв
Марка: Magnum Код: 5fefa
Нова технология на затваряне, патентована с международен патент. Изключителна безопасност и здравина.Материал: ИноксДължина: 6 cm..
6.10лв 6.80лв
Марка: Magnum Код: c1014
СОЛИНГЕН МАГНУМ НОКТОРЕЗАЧКА С ВЪРТЯЩО ОСТРИЕ 360 ГРАДУСА..
7.70лв 8.60лв
Показване на 1 до 10 от 10 (1 Страници)
Използвайки този сайт, вие се съгласявате с използването на "бисквитки" Научете повече