Меню
Количка

Обезцветител

Марка: BioPharma Код: e8d01
Супер активно изсветляващо средство особено подходящо за всеки който предпочита светлите тонове и специалните ефекти.Обезцветяващо действие: бързо , ефективно, но деликатно.Безопасна за структурата на косъма.Защитните елементи комбинирани с активаторите за обезцветяване хидратират, подхранват, прида..
2.20лв 2.40лв
Марка: Blond of DK Код: 60492
Син прах за изсветляване на коса. За бързо и сигурно изсветляване на боядисани и естествени коси с до 7 тона. Със специалните си оптически изсветлители, продукта е предназначен за неутрализиране на оранжевите оттенъци в косъма и за получаване на перфектни светли нюанси.Внимание :да не се използва за..
1.50лв 1.70лв
Марка: Ciffeli Код: ba449
Super Flash Cifelli – сигурност + защита + блясък. Професионален продукт, който обезцветява оптимално до 7 тона, без да заличава естествения пигмент на косата. За правене на кичури и изсветляване. Със среден до силен обезцветяващ ефект в зависимост от времетраенето. Подходящ за всички типове коса и ..
4.10лв 4.60лв
Марка: Rosa Impex Код: 490ce
За професионални резултати.Продуктът представлява система за пълно отстраняване от косата на трайна оксидационна боя за коса. Авангардна формула, съдържаща специален кондиционер, позволява пълно отстраняване на цвета от косата, боядисана с трайна боя за коса, като запазва естествения пигмент на косъ..
5.00лв 5.60лв
Марка: PRESTIGE Код: cdf54
Косата ви е тъмна, но искате да експериментирате с ярки модерни цветове?Изрусяващият комплект на "Prestige" ще направи тази мисия възможна. С него можете да изсветлите косата си с до 7 тона*. За да постигнете максимален резултат от употребата на тонерите от серията "Be Extreme", е препоръчително пре..
2.20лв 2.50лв
Марка: PRESTIGE Код: 89fff
Искате лесно да свалите цвета на боядисаната си коса, без да я увредите?Специалистите от "Prestige" ви предлагат специален деколор, който отстранява цвета получен от трайна боя. Той възстановява естествения цвят на косата, без да уврежда структурата на косъма. Формулата му съдържа специален буфер, к..
3.30лв 3.70лв
Марка: SERI Код: 8b718
Ароматизиран оксикрем - добавя се към боя за коса, като съотношението е препоръчано от производителя.VOLUME 10 – 3%VOLUME 20 – 6%VOLUME 30 – 9%VOLUME 40 – 12%..
1.20лв 1.30лв
Марка: SERI Код: 69dbb
Обезпрашена, изсветляваща и обезцветяваща синя супра..
1.90лв 2.10лв
Показване на 1 до 8 от 8 (1 Страници)
Използвайки този сайт, вие се съгласявате с използването на "бисквитки" Научете повече